Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیر سیستم‌های تسویه و پرداخت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: سودی که در چند وقت اخیر به حساب سهامداران پرداخت شده است هیچ ارتباطی به سود سهام عدالت ندارد.

 هفته گذشته خبری در برخی از رسانه ها مبنی بر واریز سود ۷.۵ میلیون نفر از سهامدار خرد سهام عدالت منتشر شد که در این زمینه «حسین قشمی»اعلام کرد: اکنون بسیاری از سهامداران که جزو مشمولان سهام عدالت هستند در انتظار پرداخت سود هستند اما باید اعلام کرد، سودی که در چند وقت اخیر به حساب سهامداران پرداخت شده است هیچ ارتباطی به سود سهام عدالت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: موضوع مطرح شده در خصوص توزیع سود شرکت‌ها بوده است که در راستای اختیارات شرکت سپرده گذاری انجام و به حساب سهامداران شرکت های بورسی و فرابورس پرداخت شده است.

قشمی خاطرنشان کرد: از سال ۹۷ شرکت سپرده گذاری در تلاش بوده است تا سامانه جامع توزیع سود را در اختیار داشته باشد و از این طریق سودهای شرکت بورس و فرابورس که در کدال اعلام می شود را به حساب سهامداران پرداخت کند.

مدیر سیستم‌های تسویه و پرداخت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با بیان اینکه شرکت سپرده گذاری به دنبال این است تا سهامداران دیگر برای دریافت سود نقدی به صورت سنتی اقدام نکنند، گفت: عده ای نسبت به دریافت سود اطلاعاتی پیدا نمی کنند یا حتی برخی از سودها به دلیل پایین بودن رقم آنها توجیه اقتصادی برای پیگیری سود ندارد.

وی ادامه داد: سهامدارانی که در سامانه سجام ثبت‌نام کرده باشند اطلاعاتشان در اختیار شرکت سپرده‌گذاری قرار می‌گیرد تا سود شرکت‌ها به حسابشان پرداخت شود و تا کنون سود ۱۳۰ شرکت که دارای سهامداران زیادی بوده اند پرداخت شده است.

قشمی خاطرنشان کرد: بعد از برگزاری مجامع عمومی شرکت‌ها، اگر سودی در این جلسه مصوب شده باشد شرکت ها به مدت هشت ماه فرصت دارند تا سود اعلام شده را پرداخت کنند.

مدیر سیستم‌های تسویه و پرداخت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اظهار داشت: در یک سال گذشته شرکت هایی که به دنبال پرداخت سود از طریق شرکت سپرده گذاری بودند، مبلغ را به حساب شرکت واریز کردند و در انتها مبلغ مدنظر به حساب مشمولان سهامداران پرداخت شده است.

وی تاکید کرد: اکنون ۹۵ درصد از سهامداران هر شرکتی سجامی شده اند؛ بنابراین سامانه سجام بهترین روش برای پرداخت سود شرکت ها محسوب می شود.

ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: حساب سهامداران سهامداران پرداخت شرکت سپرده گذاری پرداخت شده سهام عدالت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۶۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق

مدیرعامل شرکت شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: ۲۲ هزار میلیارد تومان اسناد خزانه به حساب تولیدکنندگان برق پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، «مصطفی رجبی مشهدی» در گردهمایی سراسری نیروگاه‌های کشور با حضور «علی اکبر محرابیان» وزیر نیرو، «همایون حائری» معاون وزیر در امور برق و انرژی و مدیران نیروگاه‌ها، هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاه‌ها اعلام و خاطرنشان‌کرد: شرکت توانیر همه توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس در ۲ سال اخیر در ۲ نوبت یک‌بار ۲۰ همت و یک نوبت هم ۳۰ همت از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و به‌تازگی هم ۲۱ هزار میلیارد تومان دیگر به حساب تولیدکنندگان برق حرارتی و مقیاس کوچک واریز شد که سهم عمده آن متعلق به نیروگاه‌های خصوصی بود که در شرکت مدیریت شبکه برق ایران تسویه شد.

مدیرعامل توانیر با اشاره به ابلاغیه وزیر نیرو که باید ۱۰۰ درصد معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، گفت: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویت‌ها به تولیدکنندگان برق و بخش‌های انتقال و توزیع تخصیص می‌یافت.

وی ادامه‌داد: با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچک‌تر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکت‌های توزیع هستیم تا خود شرکت‌ها در قبال وصول مطالبات خود مسؤولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند که تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکت‌ها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می‌شود.

رجبی مشهدی، به صفر رساندن مطالبات نیروگاه هادر یک بازه زمانی سه ساله که در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با همه قوا آن را دنبال می‌کند.

کد خبر 749965

دیگر خبرها

  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • واکنش باشگاه پرسپولیس به انتشار برخی اخبار
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • نخستین واریزی مالک جدید به حساب استقلال
  • استقلالی‌ها چشم انتظار نخستین واریزی مالک جدید
  • بازنشستگان بخوانند/ واریزی بزرگ به حساب بازنشستگان در راه است؟
  • نماد سپرده‌گذاری مرکزی در بازار توافقی فرابورس معامله می‌شود